Bine ați venit

Dragi colegi,

Dorim, pe această cale, să vă mulțumim în mod deosebit pentru prezența dumneavoastră la congresul nostru din acest an. Am reușit să organizăm o manifestare științifică de succes datorită nivelului ridicat al conținutului știintific al lucrărilor prezentate.

Conferința organizată sub auspiciile International Federation of Clinical Chemistry IFCC și al European Federation of Laboratory Medicine EFLM, în colaborare cu UMF Iuliu Hațieganu Cluj Napoca, UMF Târgu Mureş, UMF București, UMF Timișoara și UMF Iași, având ca societăți profesionale partenere Societatea Română de Microbiologie și Societatea Română de Hematologie a reprezentat un eveniment de amploare care a oferit posibilitatea celor peste 500 de participanți.

Totodată, congresul a oferit participanților un bun prilej pentru a veni în contact și a cunoaște la fața locului specificitățile culturii și societății dintr-unul dintre cele mai frumoase orașe din România.

Am pregătit pentru dumneavoastră și doua albume cu poze de la eveniment pe care vă rugăm să le descărcați utilizând linkurile următoare:

Album 1: https://we.tl/7s5kuCvGNl

 Album 2:  https://we.tl/JWw5noxY7w

Ne exprimăm speranța că și în viitor vom putea să beneficiem de prezența dumneavoastră, într-un număr la fel de mare, pentru a putea consolida noi oportunități de a împărtăși din experiența dumneavoastră profesională, atât de valoroasă.

Cu deosebită considerație,


Conf. Dr. Ioana BRUDAȘCĂ
Președinte AMLR
Președinte Comitet de Organizare

Parteneri Ştiinţifici

Limbi oficiale / Official languages

Română
English